Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Zo haalt u het beste uit uw DJI-drones

Dji drones

De DJI Spark is een opvouwbare drone die een verscheidenheid aan toepassingen heeft, van fotografie tot videografie, cartografie, en zelfs landbouw. Het is een lichtgewicht drone die kan worden opgevouwen en opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt, waardoor het een geweldige keuze is voor reizigers die hun drone mee willen nemen wanneer ze op vakantie gaan, maar geen groot, zwaar stuk apparatuur mee willen nemen.

De Spark kan worden gebruikt als een gewone drone met een camera eraan bevestigd, of hij kan worden bediend met een afstandsbediening. Hij is gebouwd met autonome vluchtmogelijkheden en DJIS-software, wat betekent dat hij kan worden gebruikt voor het maken van foto’s en video’s zonder dat er een piloot aan te pas komt. De drone is uitgerust met een camera die foto’s en video’s kan maken in 4K-resolutie. Het is een lichtgewicht en draagbaar toestel dat overal mee naartoe kan worden genomen.

Hoeveel kost de DJI Spark?

De DJI Spark kost 499 dollar. Hoewel dit veel geld is om uit te geven aan een drone, is het belangrijk om in gedachten te houden dat DJI het go-to bedrijf wil worden voor luchtfotografie. Hoewel de Spark duur is, is het een goede investering als je je luchtfotografievaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen.

U kunt de Spark ook kopen in het wit, zwart, blauw en oranje. Met verschillende kleuren beschikbaar, is het gemakkelijk om er een te vinden die bij je eigen stijl en voorkeuren past. Je kunt de Spark ook kopen met de afstandsbediening inbegrepen voor €599, of je kunt hem kopen met de controller en batterij voor €699.

Koopopties voor de DJI Spark

Zoals hierboven vermeld, kun je de DJI Spark kopen in verschillende kleuren en met de drone en afstandsbediening inbegrepen in de prijs. Voor wie al precies weet welke drone hij wil, kun je de DJI Spark ook op de volgende manieren kopen:

  • Als preorder: Preorder de DJI Spark nu en hij komt uit op 15 augustus 2017.
  • Als bundel met de DJI Mavic Air: De DJI Mavic Air is op zichzelf al een geweldige drone, maar hij is nog beter als bundel met de Spark. Pre-order de Mavic Air nu met de Spark inbegrepen voor €999. Deze prijs is alleen beschikbaar tijdens de voorbestellingsperiode en zal omhoog gaan zodra de voorbestellingsperiode voorbij is.
  • Je kan ook bij HIDMAR meerdere Dji drones kopen.

Specificaties van de DJI Spark

De DJI Spark is een opvouwbare drone die een verscheidenheid aan toepassingen heeft, van fotografie tot videografie, cartografie en zelfs landbouw. De DJI Spark is gebouwd met verschillende functies en specificaties die het mogelijk maken om hem voor al deze doeleinden te gebruiken.

Zoals hierboven vermeld, is de DJI Spark een lichtgewicht en opvouwbare drone die gemakkelijk van plaats naar plaats kan worden vervoerd. Hij heeft een vliegtijd van ongeveer 20 minuten en een maximale vliegsnelheid van 48 km/u. Hij heeft verschillende sensoren voor autonoom vliegen en een camera die foto’s en video’s kan maken met een resolutie van 4K. Het heeft een vliegbereik van ongeveer 2,5 mijl en een vliegsnelheid van ongeveer 62 km/u.