Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

The Best Sewing Machine

colorful cordon fabrics on store stand - stoffenwinkel stockfoto's en -beelden

Als u Quickly wilt leren naaien, kunt u naar http://www.radiostore.co.uka gaan, uw bron voor naaigerelateerde informatie. Ze hebben veel van de oude “schuim” -patronen, evenals nieuwe en bijgewerkte patronen.

Decoratief

Decoratieve steken zijn een grote hulp bij het gebruik van verschillende decoratieve stoffen. Net als vroeger, zijn decoratieve steken heel gemakkelijk om te doen. Hier is een voorbeeld: je wilt een valbundel maken, maar je maakt je zorgen over het op zijn plaats houden ervan. U zoekt naar een decoratieve steek die uw bundel trots ondersteunt. Dit voorbeeld laat zien hoe eenvoudig het is om gewoon een gewone oude naald te pakken en je decoratiestof erop te bevestigen.

Als je klaar bent met naaien, wil je je gum, een musketonhaak en een stopvoet pakken. Hier gebruik je je musketonhaak om je gum aan de voet te bevestigen. De musketonhaak is een hulpmiddel dat een oogclip aan uw naaimachine heeft, zodat u deze op precies de juiste hoogte kunt plaatsen. De oogclip wordt gebruikt om de karabijnhaak omhoog en omlaag te tillen om de lengte en breedte van uw steken aan te passen.

Hier is een voorbeeld van de Janome HD1000-machine die decoratieve steken met felle kleuren gebruikt

Bij defy stitching kunt u uw eigen vlakke plaat Goudsbloemkleur maken met behulp van deze machinale aramide stempel/stempelroller. Dit onderdeel van de machine is geweldig en is echt uniek ten opzichte van andere naaimachines.

Als u wat meer ruimte nodig heeft voor gewone steken, de naaivoet, heeft deze iets meer ruimte voor spoelen en niet zoveel ruimte voor veelkleurige tekens. Als je wat meer ruimte nodig hebt voor veelkleurige karakters, is de voet die de stopvoet vasthoudt speciaal. Het verlengt de halve afstand van andere voeten, zodat u meer steken kunt doen in een kleiner gebied.

De gepresenteerde geautomatiseerde stekenselectie is echt fantastisch. U kunt een idee hebben over de vorm, kleur en zelfs de lengte van uw steken en de machine zijn eigen steek laten doen terwijl u uw weg wijst. Dit is speciaal omdat u de steek precies kunt ontwerpen.

De naaivoetdruk is variabel, dus u kunt deze precies instellen op uw exacte hoeveelheid, afhankelijk van de stof.

Andere belangrijke kenmerken zijn een vrije arm waarmee u blindzoomsteken kunt naaien zonder naald. Dit is een superfunctie als u reparaties uitvoert. Blindzomen zijn erg belangrijk als u een stopmachine of borduurmachine gebruikt. Met deze vrije arm kunt u de machine ook aan een tafel bevestigen zonder deze te hoeven dragen.

Ik moet zeggen dat dit toestel zichzelf meer dan heeft terugverdiend. Mijn naaimachine is zeer duurzaam en deze heeft mijn naaimachine een leven lang dienst gegeven. De machine heeft een aanraakscherm dat ik constant gebruik en ik hoor geen klachten van mijn gebruikers. Dit touchscreen is gemakkelijk te gebruiken en ik raad iedereen aan het te proberen.

Ik zou nalatig zijn als ik de garantie niet vermeldde die bij de Janome HD1000 wordt geleverd. De machine wordt geleverd met een beperkte garantie van één jaar op onderdelen en arbeid. Weet dat u beschermd bent wanneer u een machine van Ingento koopt, want u wordt beschermd met hun buitengewone garantie.

De garantie dekt ook defecten als gevolg van de fabricage van de machine. Dus als u een defect aantreft, wordt de Janome HD1000-machine gratis gerepareerd en ontvangt de klant een vervangend product.

Dit was zowat de beste naaimachine die ik ooit heb gehad. Ik zou deze machine ten zeerste aanbevelen aan iedereen die naaiprojecten wil doen met een beperkt budget.