Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

The Benefits of Stainless Steel Cookware

Gietijzeren Koekepan Op Tafel Met Soorten

Magnetisch kookgerei van roestvrij staal pannen is lichter dan gietijzer, heeft een ijzeroxidelaag, sluit goed af en is niet corrosief. Het is ideaal voor inductie, wat leidt tot uitstekend koken met minder rook en geen chroomsmaak. Commerciële snelkookpannen worden gemaakt op speciale inductiekookplaten, met speciale materialen, en zijn zelfs steviger dan de meeste commerciële snelkookpannen.

De beste series roestvrijstalen kookgerei voor snelkoken zijn de Saddles serie, S-ash e Gel, C-celled, en anderen.

Waarom is het beter?

Moderne technologie heeft geleid tot de introductie van snelkookpannen. Hoewel ze in het begin van de twintigste eeuw op grote schaal verkrijgbaar waren, hadden niet veel mensen de abrupte verandering in technologie die ze in hun koken wilden. Velen voelden zich ongemakkelijk bij het idee van snelkookpannen, vooral de plastic variant die in die tijd gangbaar was. Deze nieuwere snelkookpannen boden zowel de veiligheidsvoordelen van gietijzer als de voordelen van roestvrij staal, en vervingen snel de behoefte aan pannen.

De overstap naar snelkookpannen werd gemaakt toen er klachten kwamen over de resultaten van het koken met potten en pannen die gemaakt waren van koolstofmateriaal, dat wil zeggen metaal dat niet magnetisch is. Het antwoord was de ontwikkeling van roestvrij stalen kookgerei. Dit maakte koken onder druk overbodig omdat de pan boven of onder de pan zou rusten, waardoor de mogelijkheid van een plotselinge val als gevolg van overdruk in de kookpot werd geëlimineerd.

Het belangrijkste aspect van koken met roestvrij staal zijn de eigenschappen voor koken onder druk. Het is lichter dan de meeste metalen, waardoor de pan moeilijk zwaar kan worden. Het heeft ook een redelijke tijd nodig om enamel op de bodem van de pan af te koelen, zodat de pan weer op temperatuur komt.

Er zijn vele series snelkookpannen verkrijgbaar. De Comfort-serie is een van de beste die verkrijgbaar is, te beginnen met de SEssentials en overgaand in de Avanti. Ze zijn verkrijgbaar in de maten Boved tot Casketed, waarbij de grotere maten 10,5" zijn. De Avanti is verkrijgbaar in 2,5 quart, 3 quart en 4 quart; de Prestini in 6 quart, 8 quart en 9 quart. De Saddle-serie kan alleen online worden gekocht. Deze is verkrijgbaar in de maten 2,5 quart, 3 quart, 4 quart en 6 quart.

De Elegance-serie is een van de nieuwste. Zij is verkrijgbaar in de maten 3 quart, 4 quart, 5 quart en 6 quart.

De Safeway-serie is verkrijgbaar in de maten 2,5 quart, 3 quart, 4 quart, 5 quart en 6 quart.

De voorspelbare stijfheid van roestvrij staal, de hardheid die bestand is tegen deuken en krassen, alsook de hygiënische eigenschappen, hebben ertoe geleid dat dit kookmedium is omgevormd tot eenvoudige pannen of potten van gelijke afmetingen, perfect voor de bereiding van rijst, pasta, groenten en vlees.

Roestvrijstalen snelkookpannen kunnen u uitstekende kookresultaten bieden. Het is het beste type snelkookpan dat beschikbaar is met een lange en bewezen staat van dienst. Door het aanbevolen onderhoud, vermeld in de gebruiksaanwijzing van de fabrikant, op te volgen, bent u er zeker van de best mogelijke kookresultaten te krijgen.

Er zijn vele stijlen en ontwerpen van roestvrijstalen kookgerei op de markt, waarvan de magnetische roestvrijstalen snelkookpan de populairste is. Deze lijn van kookgerei wordt beschouwd als een uitstekende waarde vanwege de betaalbaarheid, de kwaliteit van de gebruikte materialen, en de lengte van de tijd dat het zal zijn prestaties te behouden.

Magnetic Stainless Steel Cookware is een lijn van kookgerei dat het beste van twee werelden combineert een magnetische roestvrij stalen laag met de duurzaamheid van anti-aanbak.

Deze kookpotten zijn ideaal voor drukke gezinnen die van thuis uit werken en hun maaltijden in de koelkast bewaren. Omdat deze kookpotten aan elkaar kleven, kunt u ze gemakkelijk uit elkaar halen (een taak die bijna onmogelijk zou zijn bij gewone kookpotten) om ze gemakkelijk schoon te maken. Dergelijk roestvrij stalen kookgerei is vaatwasmachinebestendig en kan zeer eenvoudig worden gereinigd, zodat het binnen enkele minuten klaar is voor gebruik.

Een ander kenmerk van magnetisch roestvrij stalen kookgerei is dat het gemakkelijk te bekleden is voor het koken. De binnenkant van magnetisch roestvrij stalen kookgerei is gemaakt van teflon materiaal, waardoor het ook zeer gemakkelijk schoon te maken is, vooral op het gebied van bestek.

Over het geheel genomen kunt u bij magnetisch roestvrij stalen kookgerei rekenen op duurzame kwaliteit, eenvoudig schoonmaken en een vaatwasmachinebestendig kookoppervlak, zodat u kunt koken wanneer u maar wilt.